Peguam Maxine mengadakan aktiviti senamrobik di USJ 1, dan berinteraksi dengan penduduk subang jaya melalui senaman.

Kenyataan Media:Peguam Maxine mengadakan aktiviti senamrobik di USJ 1, dan berinteraksi dengan penduduk subang jaya melalui senaman.

Peguam Maxine, Naib Ketua Cawangan Maju, mengadakan aktiviti senamrobik di USJ 1 Laman Sukan Ahad lalu untuk berinteraksi dan berkomunikasi dengan penduduk Subang Jaya melalui senaman. Penduduk setempat mengadiri dengan ramai pada hari itu, dan mereka juga berkongsi dengan Peguam Maxine isu-isu tempatan di Subang Jaya dan pandangan mereka tentang politik Malaysia. 

Pada hari tersebut, di bawah pimpinan Cik Lee, Cik Irene dan Cik Lilian, penduduk Subang Jaya telah menjalankan aktiviti aerobik selama satu setengah jam. Peguam Maxine berkata, ini adalah kali pertama berinteraksi dengan penduduk Subang Jaya melalui sukan sejak pembukaan ekonomi negara kami dalam pelbagai bidang. Aktiviti senamrobik akan diadakan di USJ 1 Laman Sukan setiap hari Selasa dan Khamis dari jam 7:30 hingga 8 malam. Bagi mereka yang berminat boleh menyertainya aktiviti tersebut. 

Pada hari tersebut, penduduk Subang Jaya turut menyatakan kepada Peguam Maxine bahawa isu inflasi amat serius dan berharap agar kerajaan dapat menumpukan perhatian kepada isu ini. Kini harga melambung terutama bagi makanan telah menambah beban penduduk. Pada masa yang sama, penduduk turut meluahkan kebimbangan mengenai isu kenaikan harga petrol, dan berharap kerajaan dapat meneruskan subsidi petrol RON 95 agar tidak menambah lagi beban sara hidup. Peguam Maxine berkata bahawa beliau akan menyampaikan pendapat penduduk Subang Jaya kepada pemimpin parti.

Setiausaha MCA Cawangan MAJU

21/06/2022

Gambar Aktiviti

Peguam Maxine(Kiri), Cik Lilian(Tengah), Cik Irene (Tengah), Cik Lee Chew Heong (Tengah) 

VIDEO

HUBUNGI KAMI

Sesiapa yang ingin mengadu, bertanya, mendapatkan bantuan atau menyertai cawangan MAJU boleh menghubungi kami melalui telefon, e-mel atau dengan mengisi borang di bawah dan kami akan melakukan yang terbaik untuk membantu anda!

MCA CAWANGAN MAJU

Telefon:011-1145 6647
Emel:[email protected]

Pusat Khidmat Masyarakat Atas Talian

  Pertanyaan

  Name

  Emel

  Nombor Telefon

  Tajuk

  Mesej

  error: Content is protected !!
  MCA Maju Branch Online Service Centre, is ready to help! 马华前进支会线上服务中心,请问有什么需要帮助吗? MCA Cawangan Maju Pusat Khidmat Masyarakat Atas Talian, apakah yang boleh kami bantu?
  //
  Online Service Centre | 线上服务中心 | Pusat Khidmat Masyarakat Atas Talian
  Need MCA help? 需要马华帮助?